De ce ar trebui să alegi Erick Trans pentru viitoarea ta călătorie

Activitatea noastră în calitate de profesioniști este de a te transporta pe tine, dar și bunurile tale la destinația dorită în interiorul țării sau în străinătate. Erick Trans asigură servicii complete de transport, inclusiv posibilitatea de a rezerva un loc pentru o anumită cursă, transport de marfă, etc. Obiectivul nostru este ca toți pasagerii noștri să ajungă în siguranță la destinație.

  • Mereu ajungem unde trebuie în siguranță
  • Întârzierile nu sunt o opțiune
  • Transportul bagajelor în cele mai bune condiții
  • Toți șoferii noștri sunt profesioniști.
  • Experiența a zeci de mii de ore de condus.
  • Niciun accident la activ

99%

Dintre curse au respectat programul

Numai în condiții speciale, cursele noastre pot fi anulate, dar 99% din cazuri, plecăm spre destinație.


99%

Pasageri mulțumiți

99% dintre pasagerii și clienții noștri ne aleg tot pe noi pentru a călători din nou

Erick Trans - Agentie transport

Erick Trans pune la dispozitie servicii de transport persoane international din Romania in Europa. Suntem siguri si garantam ca va putem oferi servicii profesioniste si o experienta de neuitat pentru calatoriile dumneavoastra, avand in portofoliu cele mai importante destinatii internationale.

Transportul marfurilor si bunurilor personale, dar si transportul persoanelor cu autocare si microbuze reprezinta un element important pentru noi, dar si pentr intreg fenomenul turistic de pe glob. Din punct de vedere al sigurantei si eficienti, Erick Trans se pozitioneaza printre cei mai de top transportatori din Romania.

Siguranța este pe primul loc

Va putem oferi un transport persoane de calitate avand o colaborare si o experienta deosebita cu toti clientii nostri. Datorita feedback-ului pozitiv pe care l-am primit in ultimii ani, Erick Trans este o firma de incredere si de cuvant.

Deoarece consideram ca expert nu poate fi decat omul care practica foarte mult pasiunea care il ghideaza, ne straduim permanent sa ne imbunatatim serviciile astfel incat sa asiguram clientilor nostri calatorii cat mai placute, indiferent de distanta.

  • Curse de 24 de ore
  • Bunuri mereu protejate
  • Preturi mici

Contactează-ne acum pentru a rezerva un loc pentru călătoria ta!


Contactează-ne